La Gironde presenteert "Het nieuwe Zuid-Afrika!"

nieuws

assortiment

onze wijnen waar

contact

Twee evenementen om bij te zijn in November

Op zondag 21 en op maandag 22 november a.s. presenteert La Gironde "Het nieuwe Zuid-Afrika!"

Zondag 21 november is bedoeld voor onze particuliere relaties in en rondom Rotterdam. De proeverij begint om 14.00 uur en duurt tot 17.00 uur. De lokatie is aan de Elgarhof in onze proefruimte/magazijn.

Op Maandag 22 november nodigen we onze zakelijke relaties uit. Horecabedrijven en wijnhandelaren zijn van harte welkom om te komen proeven op het prachtige landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt te Beesd. Tussen 16.00 uur en 18.30 uur kunt u kennis komen maken met ruim 20 nieuwe wijnen.

Na ruim twee jaar van voorbereiding, diverse bezoeken aan het fantastische land en een enorm aantal wijnen geproefd te hebben zijn we er ingeslaagd een schitterend assortiment Zuidafrikaanse wijnen te kunnen presenteren.

Aansluitend aan de proeverij serveren koks van diverse Euro-Toques restaurants een passend vier-gangen diner. Met als doel direct de gastronomische kwaliteit van de wijnen te ervaren.

De wijnproeverij is vrij toegankelijk, maar voor het diner dient gereserveerd te worden. (er is slechts plaats voor 80 genodigden, de inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld)

We beloven u dat het twee prachtige proeverijen zullen worden. Een aantal wijnliefhebbers hebben we de wijnen al laten proeven en ze zijn zeer goed ontvangen. Opmerkingen als "ik wist niet dat zo'n kwaliteit mogelijk was uit Zuid-Afrika" hebben we al geregeld mogen horen. Om alvast in de stemming te komen kunt u hier klikken en kennis maken met de wijnhuizen.

Maar wat een ander zegt is mooi, het gaat erom wat u ervan vindt. Daarom stellen we u aanwezigheid bijzonder op prijs en verzoeken wij u vriendelijk ons over uw komst te informeren via email:

zuidafrikaproeverij.consument@lagironde.nl voor de proeverij voor particulieren op zondag 21 november a.s.

zuidafrikaproeverij.zakelijk@lagironde.nl voor de proeverij voor horeca en wijnhandel op maandag 22 november a.s.

Aanmelding via email voor het diner is geen garantie dat er plaats is ... Pas na bevestiging van onze kant is uw reservering geldig.

Mede door sponsoring van de volgende bedrijven zijn er zowel voor de proeverij als het diner geen kosten aan verbonden.

Onze sponsors:

  • Hoenderspecialist Paul de Wit uit St. Laureins (B)
  • Confiserie Manfred Spaargaren uit Amstelveen
  • Schmidt Zeevis uit Rotterdam
  • Carl Siegert biologische broodspecialiteiten uit Harmelen
  • Van Grunsven Cuisinier uit Beesd
  • Lindenhoff uit Baambrugge

 

Contact La Gironde