Onze wijnen waar ?

nieuws

assortiment

onze wijnen waar

contact

Restaurant De Pakhuysjes - Brielle

Waar in vroegere tijden twee pakhuizen stonden, aan de Lijnbaan in het historisch centrum in Brielle, bevindt zich thans het sfeervolle Eethuis De Pakhuysjes.

De indeling met verschillende open vertrekken maakt het een erg leuke stek om een avondje te tafelen. Wat betreft de inrichting voert hout de boventoon, dat het geheel voorziet van een warme en prettige sfeer. En als u als groepje of groep afgezonderd wilt zitten, dan is dit een prima optie.

De keuken zorgt verder voor de rest. Bestaande klanten weten het reeds; goed eten plus goed drinken, maakt een geslaagde avond in De Pakhuysjes! De kaart wordt aan de seizoenen aangepast en wisselt daarom frequent van samenstelling (minimaal eens per 8 weken).

Tot 21.30 uur kunt u binnenlopen, de keuken blijft vervolgens net zo lang open als nodig is tot de laatste gasten hun dessert hebben gehad.

Van 1 april tot eind september opent De Pakhuysjes haar deuren al om 11.00 uur. Bij lekker weer is het terras aan het water geopend. Direct voor de deur is altijd voldoende (gratis)parkeergelegenheid.

naam Restaurant De Pakhuysjes
adres Lijnbaan 1-2
pc + plaats 3231 AE - Brielle
telefoon 0181-410 160
email pakhuysjes@planet.nl
website www.restaurantsinvoorneputten.nl
Contact La Gironde