De nieuwsbrief van Mei 2005 - Wilt u ook automatisch onze periodieke html-email met nieuws en aanbiedingen ontvangen meld u dan hier aan!

nieuws

assortiment

onze wijnen waar

contact

Rotterdam, Mei 2005

 

Asperges ... ze zijn er weer!

Niet dat wij ze verkopen, maar we hebben wél geweldige asperges-begeleiders. Hieronder 4 wijnen als suggestie bij úw aspergegerechten. Even geen inspiratie? Lees hieronder hoe u gratis in het bezit kan komen van een schitterend nieuw kookboek.

--Aanbieding 1--
Bij aankoop van 24 flessen uit onderstaande wijnen Gratis het boek Asperges t.w.v. € 24,95 met nieuwe recepten van Zuid-Nederlandse keukenmeesters en voorwoord door Jonnie Boer, Patron Cuisinier van Restaurant de Librije - 3 michelin sterren.

--Aanbieding 2--
Tevens geldt bij aankoop van 12 flessen per soort:

11 + 1 gratis

 

Klassieke en verrassende combinaties
Suggesties bij asperges


Edelzwicker 2003, Domaine Kuentz - Alsace

Onze Edelzwicker is nu prachtig op dronk. Door deze ‘rijpheid’ heeft de wijn meer complexiteit ontwikkeld. Nu veel beter geschikt om asperges te begeleiden dan vlak na de botteling.

Pinot Blanc 2002/03, Domaine Kuentz - Alsace

bij Asperges op traditionele wijze ... blijft gewoon fantastisch. Jean Marc Kuentz slaagt er elk jaar in een geweldige kwaliteit Pinot Blanc te maken. Zeer kundige wijnmaker, maar zoals hij zelf zegt, het grootste deel is te danken aan zijn 'terroir'.

Semillon 2004 , Nitída - Durbanville (Zuid-Afika)

Onmiskenbaar honing, peer en meloen maar ook kleine groene appeltjes met nootachtige tonen. Zacht cederhout met ook veel fruit in de mond. Heel goed bij parmaham met meloen, gegrilde vis en volgens ons kan deze spannende wijn een keur aan asperge-gerechten begeleiden.

Spätburgunder Rosé 2004, Weingut Brohl - QbA Mosel-Saar-Ruwer

Helemaal nieuw in ons assortiment de toppers van Frank Brohl. Zijn verleidelijke, tintelfrisse, superzuivere rosé van de Pinot Noir móet gewoon zo'n passende combinatie zijn bij b.v. asperges met zalm.

 

Aanbieding is geldig de hele maand mei of zolang de voorraad strekt. Alle genoemde prijzen zijn per fles, incl. BTW.

Wijnhandel La Gironde - van Beethovensingel 36 - 3055 JK Rotterdam - T. 010 2850995

Wilt u -om wat voor reden dan ook- geen nieuwsmails van La Gironde meer ontvangen, stuur dan hier een berichtje en typ afmelden in de onderwerp-balk.

 

 

Contact La Gironde